" />
  • Рейтинг:
  • Торгівельна марка:
  • Артикул:
    18052122
  • Наявність:
    Передзамовлення
352.00 грн.
В наявності
Мінімальна кількість товару для замовлення 10. Ціна не враховує ПДВ - 20%

Стильна дошка для подачі природного форми з нерівним краєм з обпаленої дерева, виконана з екологічно чистого матеріалу і має модний дизайн. Дошка покрита маслом і воском, що продовжує термін її служби, і стане в нагоді для оригінальної подачі ваших кулінарних шедеврів.

Wood4food - це український бренд займається виробництвом виробів з натурального дерева по Індивідуальні замовлення для кафе, барів, ресторанів, пабів і професійних кухонь. Основу виробництва складає дерев'яний посуд, обладнання, кухонне начиння і аксесуари застосовувані в ресторанному бізнесі. Всі товари виробляються з екологічно чистої деревини найрізноманітніших порід, таких як: дуб, ясен, вільха, вишня, береза, клен та ін. Вся вироблена продукції відповідає міжнародним стандартам і нормам.

Розмір: 500 * 295 * 20 мм

Виробник: Wood4food, Україна

ВТІЛИМО В ЖИТТЯ БУДЬ-ЯКУ ВАШУ ІДЕЮ!

* Це виріб можна виготовити з інших порід дерева: вільхи, ясена, дуба та ін. Також, за додаткову оплату, можливе нанесення логотипу вашої компанії на поверхню дерев'яних виробів. Всі деталі уточнюйте у наших менеджерів за вказаними телефонами.